Werner Draad – Dans Met Mij

Dit is de nieuwe single van de uit Tilburg afkomstige singer-songwriter. Het eerste wat er bij je op zou kunnen opkomen als je de cover van zijn single ziet is dat je zijn gitaar mist. De afgelopen tijd is Werner Draad druk bezig geweest met demo’s maken. Dit deed hij samen met Patrick Schouten in de SSR-studio in Oirschot. Samen zijn ze op zoek gegaan hoe een keer buiten de normale muzikale paden kon worden getreden. Dat werd dus zonder gitaar.

Met deze tekst(welke gaat over als je niet zo goed kan dansen) kwam Werner Draad de studio binnen lopen en wilde hiervan een vrolijke meezinger maken. Een uptempo waarbij je vanaf de eerste seconde weet, dit wordt gezellig. In zijn vriendengroep kreeg Werner leuke reacties op de demo “Dans Met Mij”. Tijdens borrelavonden werd al snel meegezongen en gingen de handen de lucht in. Om deze vrolijkheid door te zetten was al snel besloten dat “Dans Met Mij” de nieuwe single zou gaan worden.

Na dit muzikaal uitstapje hebben Werner en Patrick meteen nieuwe plannen gemaakt om meerdere liedjes uit te brengen in 2023. Of dit in het genre is van de nieuwe single of zoals eerdere singles (Dichterbij, Hé Jij of Was jij maar hier) wil Werner nu nog niet zeggen. Laat je verrassen! Met “Dans Met Mij” kan Werner weer een prachtig nummer toevoegen aan z’n toch al indrukwekkende repertoire.