Tom Haver zingt over liefde is ‘Geen Medicijn’

Herkenbaar

Iedereen wordt wel eens verliefd. In elke relatie is wel eens ruzie, gaan er dingen stuk, of ontstaat juist een onbreekbare band. Sommige relaties houden stand, andere weer niet. Liefde “is van” en “gaat over” iedereen. Jong, oud, man, vrouw, het maakt letterlijk niet uit. Hoewel veel nummers over de liefde gaan spreekt Tom met deze single recht uit zijn hart en eigen ervaringen en dat hoor en voel je. Er ís gewoon geen medicijn voor de liefde.

Nummer met een boodschap

Al tijdens de opname van het nummer en de clip blijkt dat de nieuwe single veel teweegbrengt. De clip is redelijk gewaagd en de tekst gaat dit keer eens niet over een alledaagse relatie van man-vrouw. Tom geeft hier mee de boodschap af dat ongeacht wie of wat je bent, waar je vandaan komt of hoe je je ook voelt, liefde overwint alles.

Huwelijk

Tom wilde in de clip twee mannen laten trouwen in de kerk. De locatie werd snel gevonden en als pastoor leek het hem geweldig als René Karst deze rol zou vervullen. Na een belletje en de uitleg over het hele nummer was René meer dan enthousiast. In de clip kun je zien dat René zoals je van hem gewend bent zijn rol vol overgave speelt.