Sam Vanvelthoven – Wat moet ik doen

Afgelopen april vierde Sam Vanvelthoven zijn eerste lustrum als zanger. In die vijf jaar dat Sam actief is in de entertainmentwereld heeft hij i.s.m. producer Manfred Jongenelis al een behoorlijk aantal singles opgenomen . Vanaf het eerste uur is Manfred betrokken bij het meerjarenplan dat al snel na hun kennismaking werd gemaakt. De onderwerpen van singles werden telkens geschreven op zijn leeftijdsgroep en dat geldt ook weer voor zijn nieuwe paradepaardje ‘Wat Moet Ik Doen’ die door Manfred Jongenelis en Carlo Rijsdijk op papier is gezet . Uiteraard is Jongenelis verantwoordelijk voor het zomers klinkende arrangement.

Sam: ’Samen met het team van Smaragd Music wordt nu de focus gelegd op de volgende vijf jaar. Omdat ik erg geniet van de stijl van ‘Alleen Maar Met Je Dansen’ is besloten om die lijn voorlopig aan te houden. Vrolijke klanken, met name die van de accordeon, zorg en er voor dat de dansvloer snel gevuld wordt. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik me kan vinden in het onderwerp. Deze keer gaat het over een
jongen die al heel lang op een kans heeft gewacht om een afspraak met een meisje. Hij wil haar verleiden, maar weet niet hoe. Het begint met een lach en als je wilt weten hoe dat eindigt luister dan goed naar de tekst of bekijk de indrukwekkende videoclip waarin de verhaallijn wordt uitgebeeld. Dat is iets wat Sam overigens al vanaf het begin een belangrijk speerpunt vindt. Overigens mag hij niet klagen over optredens bij grote evenementen. Ik heb al vaak tegen mijn oma gezegd dat het bemachtigen van een podiumplek bij Roosendaal.nl een grote wens voor mij zou zijn. Op zaterdag 25 november 2023 gaat dat gebeuren.