Robert van Hemert knalt door met ‘We Gaan Als Een Raket

De titel van de nieuwe single die Robert van Hemert uitbrengt bij Cornelis Music kun je vergelijken met een kostuum dat op maat gemaakt is. ‘We Gaan Als Een Raket’ bevat niet alleen een tekst die aangeeft hoe Robert in het leven staat, maar slaat ook zeker op z’n muzikale carrière die na het winnen van SBS6 serie ‘De Hollandse Nieuwe’ compleet is veranderd. Als dé nieuwe volkszanger van Nederland boekt hij het éne succes na het andere. Met z’n in juli gelanceerde hit ‘Het Laatste Huis’ en de opvolger ‘Als Ik Huil’ die afgelopen september verscheen liet hij al horen en zien dat dit nog maar het begin is van een nieuw tijdperk waarin hij verstrikt is geraakt.

Naast de prijs om een jaar lang gesteund te worden door een groot Nederlandstalig radiostation mocht de uit Leiden afkomstige zanger ook optreden bij ‘Toppers in Concert’ en is hij op 17 december te gast bij het Mega Piraten Festijn in Arnhem.

Robert: ‘Het gevoel dat ik afgelopen weekend kreeg bij de optredens in de Johan Cruijff ArenA is ongekend. Een stadion dat vol zit met vrolijke mensen die luidkeels meezingen geeft een enorme kick. Daar doe je het allemaal voor. Momenteel zijn we druk bezig met het creëren van een eigen sound en dat lukt aardig. Uptempo ligt mij goed en eigenlijk wil ik wel in die richting blijven.