Rob Ronalds – Jij maakt me blij !

Rob Ronalds, de geliefde zanger met een indrukwekkende staat van dienst in de Nederlandstalige muziekwereld, lanceert met trots zijn nieuwste single, “Jij maakt me blij!”. Na het succes van zijn grote hits zoals “Meisjes van de nacht”, “Kleine blonde Mariandel” en   “Spring op m’n luchtbed” (feest repertoire) wat je normaal van Rob gewend bent, keert Ronalds terug met een compleet andere kant van zijn zangkunsten wat niet alleen een eerbetoon is aan zijn vriendin, maar ook aan iedereen die anderen gelukkig maken.

Een persoonlijke touch heeft het nummer voor Rob gekregen omdat de Nederlandse tekst is geschreven door zijn schoonvader en diens vriendin. Ronalds, die tijdens de wintermaanden voornamelijk in Oostenrijk verblijft voor optredens en in de weekends heen en weer pendelt voor zijn talloze shows in Nederland, heeft besloten om een groot deel van het jaar weer in Nederland door te brengen. Dit stelt hem in staat om zich volledig te concentreren op de promotie van zijn nieuwe single “Jij maakt me blij!”.

Rob, altijd in voor grappen en grollen, laat met een knipoog weten “Jij maakt me blij” als je mijn nieuwe single vaak op jullie playlist zet.” Hij benadrukt dat het nummer een ware hit potentie heeft en met de steun van radio en televisie, iedereen een glimlach kan bezorgen en blij kan maken.