Ray Benjamin – Ik ben de koning van de nacht

Ray Benjamin, de feestartiest bij uitstek, lanceert zijn nieuwe single ‘Ik Ben De Koning Van De Nacht’ Het nummer is opnieuw geproduceerd door de succesvolle producer Manfred Jongenelis en beloofd wederom veel op feesten en partijen!

Ray Benjamin is een graag geziene artiest in het land en staat bekend om zijn feestelijke en vrolijke repertoire. Met zijn nieuwe single zal hij wederom overal een groot feest weten te vieren. Het nummer is vrolijk, opzwepend en zingt voor iedereen makkelijk mee.

“Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat van ‘Ik Ben De Koning Van De Nacht” aldus Ray Benjamin. “Het was fantastisch om samen te werken met Manfred Jongenelis. Hij weet als geen ander hoe hij een feestelijke sfeer kan creëren. Ik kan niet wachten om het nummer live te spelen en mijn fans te laten genieten van deze nieuwe single.”

Ray Benjamin treedt veel op in het land en staat bekend om zijn energieke optredens. Met zijn nieuwe single zal hij ongetwijfeld nog meer mensen weten te enthousiasmeren.