Melissa Smilda – Slaap jij vannacht maar op de bank

Melissa Smilda, de getalenteerde Nederlandse zangeres die in rap tempo Nederland aan het veroveren is heeft een nieuwe single uit, genaamd: ‘Slaap Jij Vannacht Maar Op De Bank’. Na het succes van haar vorige hits, waaronder “Al Heb Ik Jou Niet Voor Mij Alleen” en “Ik Wil Vanavond Met Jou”, presenteert Melissa nu met trots haar nieuwste wapenfeit: een verfrissende cover van het legendarische nummer uit 1986 ‘Ik Slaap Vannacht Wel Op De Bank’ van Koos Alberts, getiteld “Slaap Jij Vannacht Maar Op De Bank”.

Melissa Smilda heeft altijd al een speciale band gehad met Koos Alberts’ muziek en wilde met deze cover een eerbetoon brengen aan de Nederlandse muzieklegende. Ze heeft het nummer echter in een geheel nieuw jasje gestoken, waardoor het een moderne twist heeft gekregen die zowel haar eigen stijl als het tijdloze karakter van het origineel weerspiegelt.

Maar dat is niet alles. Voor de bijbehorende videoclip van “Slaap Jij Vannacht Maar Op De Bank” heeft Melissa Smilda samengewerkt met Henk Damen. Henk komt op dezelfde dag als Melissa met een gloednieuwe single uit dat precies aansluit bij het verhaal en de sfeer van Melissa’s single. Samen hebben ze besloten om deze unieke gelegenheid te benutten en twee afzonderlijke videoclips te combineren tot één meeslepend verhaal, gezien uit beide oogpunten. Het is een primeur in Nederland om twee videoclips te verenigen waarin twee artiesten met hun eigen release samenkomen.

Dus zet je schrap en maak je klaar om te gaan genieten van Melissa Smilda’s ‘Slaap Jij Vannacht Maar Op De Bank’.