Luciano Vermeer – Vrienden in de stad

Hij is nog jong en weet precies wat hij wil: zingen!

Luciano Vermeer is een volkszanger in hart en nieren en toen hij nog maar 12 jaar was pakte hij al vaak de microfoon af van zijn grote broer. Vanaf zijn 15e jaar pikte hij het zingen helemaal op, in 2019 wist Luciano de eerste plek te veroveren tijdens Huizen Maas Zingt Hazes. Hij is opgegroeid in de Leidse Kooi is het Nederlandstalige lied met de paplepel ingegoten, iets wat nu allemaal terug te horen is in de stijl van de volkszanger die zelf geïnspireerd is door onder andere Andres Hazes, Willy Alberti en René Froger.

Met de vele optredens die hij heeft gehad bij onder andere Dutch Valley, Unity on tour, de Stadsgehoorzaal te Leiden en ook zijn twee optredens op 8 en 9 april 2022 in Ahoy bij Mart Hoogkamer heeft Luciano een aardige staat van dienst.

Ook staat Luciano geregeld klaar voor het goede doel en heeft hij bijvoorbeeld een spetterend optreden gegeven bij het Benefiet “stichting help Angela” Zijn vorige singles waren allemaal een succes en nu pakt Luciano uit met het nummer “ Vrienden in de stad”