Klazina – Alleen jouw lach

De samenwerking die Klazina een paar jaar geleden is aangegaan met producer Manfred Jongenelis omschrijft de spontane levensliedzangeres als één van de beste stappen die ze op muzikaal gebied heeft weten te zetten. “Hij heeft een belangrijke rol van deze muzikale reis”

Klazina: “Ik ben echt blij met de samenwerking omdat hij begrijpt wat ik wil. Vanwege de voorbereidingen van de releaseparty op 2 maart gaf Manfred meteen al aan dat er een gezellig en meezingbaar liedje moest komen dat perfect aan zou sluiten bij die gelegenheid. Datzelfde idee had ik ook. Al snel ontstond er een levenslied met een dikke knipoog dat vele snel mee gaan zingen.

Tijdens mijn optredens in Nederland en België staat het levenslied centraal. Ik wissel de uptempo nummers altijd af met heerlijke ballads en merk gewoon dat het publiek daarvan geniet. Het onderwerp van mijn nieuwe single ‘Alleen Jouw Lach’ gaat over al die mannen die patsen met hun telefoonnummer om mij over te halen een afspraak te maken. Dat verhaallijntje wordt uitgebeeld in de bijzondere clip van Blue Motion Media, waarvan de beelden geschoten zijn in een sushi restaurant. Naast een aantal figuranten is er een speciale rol weggelegd voor een goochelaar. Het eindresultaat is heel erg gaaf geworden.”