Joy Woelders – Bella Italia

We kennen Joy Woelders allemaal van zijn diverse, veelal zelfgeschreven, repertoire.
Nummers als “Dit Is De Man”, “Voel Het Diep Van Binnen” en zijn voorlaatste single “Deze Panter” zijn nog veel te horen op menig radiostation. De Hardenbergse zanger vertelt graag bijzondere verhalen met zijn muziek maar gaat ook een goed feestnummer zeker niet uit de weg. Als een echte panter ging hij op jacht naar de perfecte feestsingle voor zijn repertoire en met succes! Joy is helemaal klaar om de wereld kennis te laten maken met zijn nieuwe single “Bella Italia”!

Veel mensen zullen het nummer al kennen want in 1973 scoorde de legendarische Imca Marina al hoog in de hitlijsten met dit nummer.
De hitnotering was niet het enige hoge van dit lied want het bevat een aantal pittige hogere noten. 
Joy wist niet of hij deze wel kon evenaren maar verraste zichzelf en zijn vaste producer Arjan Venemann tijdens het inzingen in de studio.
De opnames verliepen dan ook erg soepel en Joy verliet met een tevreden gevoel de studio.

Voor de videoclip klopte de kersverse vader aan bij zijn vertrouwde team van ToffeClips.nl, een onderdeel van CreAgency.nl. 
Er moest een feestelijke en bijpassende clip en hoesfoto komen met een flinke knipoog naar Italië. 
Maar het Nederlandse weer in April is natuurlijk niet te vergelijken met dat van het zonnige land van kunst en heerlijk eten. Toch hebben de creatieve duizendpoten samen met Joy een hele goede oplossing gevonden voor dat probleem! Met de hulp van het fictieve Woelders Airlines, koffiezaak Bello e Altro uit Stadskanaal en wat digitale magie is Italië naar Nederland gehaald.