Johnny Valentino – Er is altijd wel een moment

De samenwerking met producer Laurens van Wessel heeft reeds pareltjes opgeleverd als ‘Mi Amore’, ‘Jij bent de ware’, ‘Mag ik even met je dansen’ en ‘Mooier dan de rest’. Maar deze zomer komt positiviteitsgoeroe, zanger en entertainer Johnny Valentino met een werkelijk spetterende opvolger genaamd ‘Er is altijd wel een moment’. Een supervrolijke single waarvan de tekst weer is geschreven door Olav Hesselmans.

‘Ik ben deze zomer weer geboekt voor zo’n 70 shows in diverse vakantieparken en overal waar ik kom, zingen de mensen het refrein nu al mee en lopen ze de polonaise. ‘Er is altijd wel een moment’ is een positief liedje met de diepere boodschap dat je je niet moet laten leiden door narigheid. Hoe slecht je leven er momenteel ook uit lijkt te zien, houd hoop, want na regen komt zonneschijn en er is altijd wel een moment, een nieuw begin met een happy end!’, aldus een enthousiaste Johnny Valentino.

Johnny Valentino is nog steeds één van de meest geboekte artiesten van het land omdat hij staat voor feest, energie en positiviteit! Hij zit al bijna 40 jaar in het vak, maar gaat nog onverminderd door met zijn vele shows in casino’s, op bedrijfsfeesten, vakantieparken en vele andere locaties en evenementen in binnen- en buitenland.