Johnny Gold – Pappie loop toch nie zo snel

De allernieuwste hitknaller van onze ouwe feestjuinert, tevens ongekroonde Koning van de Nederlandstalige feestmuziek, Johnny Gold, en alweer de vierde succesvolle productie in de reeks “Gouwe Ouwe Smartlappen” in een nieuw feestelijk jasje.

In 1971 veroverde de Nederlandstalige zanger Herman van Keeken met “Pappie loop toch niet zo snel” Nederland en België, de onvervalste smartlap stond maar liefst vijftien weken in de Nederlandse Top 40 en 14 weken in de Vlaamse Ultra top 50 … ook stond het nummer 7 jaar achtereen in de Top 2000.

Hoogste tijd voor ouwe feestjuinert JOHNNY GOLD om deze onvervalste Hitklassieker samen met producer Dylan van der Feen om te bouwen tot een dijk van een feestkneiter, zodat ook de nieuwe generatie weer kan gaan genieten van dit pareltje uit de Nederlandse muziekhistorie.

Na de eerder door hem uitgebrachte feestversies van o.a Manuela, een Kind zonder Moeder, en Huilen is voor jou te laat, zal ook deze eigentijdse feestelijke uitvoering van deze ultieme smartlap er voor gaan zorgen dat overal in Nederland en Belgie de handjes massaal in de lucht zullen gaan en iedereen uit volle borst zal meezingen ….. Pappie loop toch Nie zo snel.