John West – Geef mij nog een moment met jou

Hoe kun je een succesvol jaar beter afsluiten dan nog één keer dit jaar alles uit de kast te trekken met een waanzinnige ballad. Dat moet John West gedacht hebben toen hij zijn nieuwe single ‘Geef Mij Nog Eén Moment Met Jou’ opnam.

Het jaar 2023 was voor de zanger opnieuw een jaar vol met muzikale hoogtepunten. Zo ontving hij dit jaar een platina award voor ‘Lekkerding’ en een gouden awards voor ‘Blijf Bij Mij’, ‘Wit Zwart’ en ‘Je Raakt Me Zo’. Maar ook met zijn releases ‘M’n Eigen Feest’ samen met Jan Smit, ‘Ome Jan’ en ‘Koning Van De Nacht’, samen met Ammar en Billy Dans, wist John West grote indruk te maken en opnieuw zijn status als een van de meeste geboekte en gestreamde Nederlandse artiesten te bevestigen.

Op zaterdag 16 maart 2024 gaat een lang gekoesterde droom van de zanger in vervulling met zijn allereerste concert in Ahoy Rotterdam – RTM Stage. Dit belooft een groot spektakel te worden waarbij natuurlijk zijn grootste hits voorbij zullen komen, maar het publiek ook verrast zal worden met nieuw repertoire en verschillende gastartiesten.

John West laat met zijn nieuwe single horen wat hij allemaal in huis heeft. Een voorbode voor een waanzinnig nieuw jaar.