Jeffrey Kuipers – Morgen weer een dag

Jeffrey Kuipers heeft de wind in de zeilen. De eigenzinnige Dutch-Disco zanger komt met een verrassende heerlijke song: ‘Morgen Weer Een Dag’. De boodschap die hij hiermee wil overbrengen is duidelijk: Geef nooit op! Al ga je keihard onderuit, je kunt altijd weer opstaan en doorgaan. Kuipers blikt met deze kersverse single nog een keer terug op de roerige tijden die achter hem liggen.

“Als je in dit wereldje zit, moet je wel een beetje ballen hebben en enorm eigenwijs zijn. Dat heb ik van nature gelukkig al meegekregen”, lacht de zanger uit Hoogeveen. “Dat helpt wanneer je leven even in een neerwaartse spiraal zit. Dan voel je toch de drive om door te zetten, al is het puur op karakter. En wat vandaag niet lukt, morgen is er weer een nieuwe dag!”, aldus de zanger zelf.

Door de deelname van Jeffrey aan het SBS Tv-programma ‘De Hollandse Nieuwe’ in 2022, heeft zijn carrière een flinke boost gekregen. Zijn grote droom om als fulltime zanger het land te mogen bestormen is inmiddels werkelijkheid geworden. Hij is een graag geziene gast op grote én kleine podia, waar hij bij ieder optreden zijn fantastische soulstem mag laten horen. Dat hij met deze stem ook zijn ‘bakken vol poen’ moet gaan verdienen, brengt natuurlijk verantwoording met zich mee. Jeffrey is zoals altijd professioneel en zegt vol zelfspot: “Ik laat tegenwoordig de laatste bitterbal altijd over voor een ander”.

Jeffrey heeft een bomvolle agenda. Tijdens optredens op onder andere de Dutch Valley Festival, Het Levenslied Festival, Mega Piraten Festijn en Muziekfeest op het Plein wil hij iedereen een boodschap meegeven:

“Geniet gewoon van vandaag! En mocht het nou even helemaal niet lukken dan is er ‘Morgen Weer Een Dag’”.