Dumpert heeft meegewerkt aan de productie van “Doe Posi Polka” van Mel & Den

Mel en Den zijn, vooral in het begin ontzettend voor gek gezet op internet en veelbesproken op sites als Dumpert. Men stak de draak met hen… Het lied “Doe Posi” kwam dan ook als antwoord op het veelbesproken, onbewerkte, kale, eerste “Het Leven is geen Ponykamp ”. “Doe Posi.” Wees lief voor elkaar en geef eens een compliment.” Het is niet moeilijk om te lullen over wat een ander doet, zijn zo wat woorden uit de tekst van de mega hit “Doe Posi.”

Door de fantastische medewerking van Dumpert gaat het Mel en Den vast lukken om het negatieve om te zetten in iets positiefs. Zij zijn Dumpert, die vanaf het begin in hen geloofde, dan ook erg dankbaar. Ook heeft Dumpert meegewerkt aan de productie van “Doe Posi Polka”. Een remake van het Dumpert anthem “Hey Rosie ” gemixt met Mel en Den’s lijfkreet: Doe Posi!!

Sonic Solutions maakte deze kraker voor Mel & Den /Dumpert. De originele accordeonist van Wir sind Spitze, virtuoos Dominique Paats, heeft in de Sonic studio het nummer ingespeeld voor Mel en Den! Het nummer zal enorm aanslaan op Carnaval en Oktober festen en bij allen die tussendoor eens flink Posi lol willen maken.