Gino Graus – Alisha

Met trots kondigen we de release aan van de gloednieuwe single van de getalenteerde Nederlandse zanger, Gino Graus. Gino heeft de oude hit “Alisha” van Grad Damen in een nieuw en verrassend jasje gestoken.
“Alisha” is oorspronkelijk geschreven door niemand minder dan de legendarische Julio Iglesias en werd vervolgens een grote hit in Nederland in de uitvoering van Grad Damen. Gino heeft altijd een speciale band gehad met de muziek van Grad Damen. Als kind groeide hij op met de muziek van Grad, die altijd bij hem thuis te horen was. Daarnaast heeft Grad Damen zelfs twee liedjes geschreven voor Gino in het verleden, waaronder het prachtige “Wereldreis in een luchtballon”.

Met zijn nieuwe versie van “Alisha” laat Gino Graus zien dat hij niet alleen een getalenteerde zanger is, maar ook in staat is om een klassieker in een nieuw en eigentijds jasje te steken. De vernieuwde versie behoudt de essentie en emotie van het origineel, terwijl Gino’s unieke stemgeluid en interpretatie een frisse en moderne twist brengen.

Gino’s liefde voor de muziek en zijn bewondering voor Grad Damen schijnen duidelijk door in zijn interpretatie van “Alisha”. Deze single laat tevens zien dat Gino als artiest zelf ook gegroeid is en zijn eigen stempel kan drukken op nummers.