Dubbel Solo komt met nieuwe feestknaller van jewelste ‘Laat maar lekker waaien’.

De samenwerking die Willem Jansen en Meriam Bruggink, oftewel Dubbel Solo, met producer en tekstschrijver Martin Sterken sloten, krijgt met hun nieuwe feestknaller van jewelste Laat maar lekker waaien een fantastisch vervolg. Er ligt voor 2023 al een planning klaar en er is bewust gekozen om dit project als eerste te presenteren.
Zoals gewoonlijk verschijnt deze plaat weer bij Rood-Hit-Blauw producties. Bijzonder is ook de bijbehorende videoclip. Voor de allereerste keer zijn er beelden geschoten in het pand van RHB te Nijkerk. Naast een kantoor beschikt het perceel ook over een bar met een prachtige tapkast. Dat was voor Dubbel Solo eigenlijk de aanleiding om bij Ronald Visch de vraag neer te leggen of ze gebruik mochten maken van deze filmset.

De eerste productie die Martin voor ons presenteerde viel bij ons En bij onze fans in goede aarde. Ook Martin gaf aan dat hij de samenwerking met ons erg fijn vond. Tijdens de bespreking over de planning van 2023 kwamen een aantal ideeen op tafel. Wij gaven aan dat het feestgehalte in ieder geval aanwezig moest zijn waarin onze sound telkens terug moest komen. Verder kreeg Martin de vrije hand en daar is hij mee aan de slag gegaan. Op het moment dat de demo gereed was, kregen wij de titel pas te horen. Deze is op verschillende manieren uit te leggen. Iedereen zegt het wel eens te pas en te onpas. In ons geval heeft dat in ieder geval niets met het weer te maken. Soms moet je ook maar gewoon denken, laat het maar lekker waaien. Uiteindelijk komt alles weer goed. Natuurlijk is de single zeer geschikt als radioplaat, maar als je de beelden erbij ziet krijg je echt een wauw gevoel. Een aantal vrienden en kennissen van ons hebben gefigureerd en de stemming zat er goed in. Het is een echt leuke clip geworden waar we erg blij mee zijn, aldus Willem en Meriam.