Dennis van Dam – Mucho Cerveza

Vorig jaar eindigde de Hellendoorner Dennis van Dam met zijn succes single C’est la vie in de top 10 als Zomerplaat van 2022. Een top jaar het kon allemaal niet op. Het zal u dan ook niet verbazen dat hij met zijn team niet stil heeft gezeten en deze zomer flink gaat uitpakken. 

Een zeer aanstekelijke melodie met een leuke zomerse tekst heeft Dennis weer een ongelofelijk lekkere zomerplaat in handen met de titel: “Mucho Cerveza” Het heerlijke zomerse deuntje dat lekker blijft hangen, met “Mucho Cerveza” gaat deze zomer in alle Cafés en badplaatsen zeker de voetjes weer van de vloer en het glaasje bier weer de lucht in. 

Dennis zet zichzelf weer op de kaart en stilstaan is ook geen optie grapt Dennis die ontzettend trost is op het eindresultaat. Pascal de vormer en Peer Pruysenaere zorgden weer voor de tekst en muziek en Kees Tel heeft er een heerlijke sound van gemaakt. 

“Deze zomer moet het weer gebeuren” we komen sowieso met 2 dikke zomerplaten, hou me in de gaten we gaan ze gek maken en het beloofd een lange hete zomer te worden, aldus Dennis.