Davey van der Sluis – Het verschil van het leven

Zanger Davey van der Sluis, geboren in Utrecht en momenteel woonachtig in Erica, staat op het punt zijn nieuwste single ‘Het Verschil Van Het Leven” te lanceren. Deze aangrijpende track, onderdeel van de aankomende gelijknamige EP, is doordrenkt met persoonlijke ervaringen uit het leven van deze getalenteerde artiest.

De single, geschreven door tekstschrijver Henny Thijssen, laat de indrukwekkende reis van Davey zien die als kleine jongen uit huis werd geplaatst en is opgegroeid in een pleeggezin. “Zitten op mijn kamer met een koptelefoon op, luisterend naar de teksten van Andre Hazes, was mijn basis om muziek te gaan maken”, aldus Davey van der Sluis. “Je kunt niet kiezen waar je wiegje heeft gestaan, maar je kunt wel bepalen wat je met je leven doet. Dat is wat me heeft gemaakt tot wie ik nu ben. Ik wil mijn ervaringen delen die ik heb opgedaan in het pleeggezin maar ook binnen de jeugdzorg. Laten zien dat ‘systeem’ ook goed werkt”.

De opnames vonden plaats in de studio van Maarten de Groot. De bijbehorende videoclip, geregisseerd door Errovisuals, zet de tekst perfect om in beelden. De EP komt uit op het label Delta Music B.V. “Ik wil jullie uitnodigen in mijn intieme reis door het leven te luisteren naar ‘Het Verschil Van Het Leven’ een persoonlijk verhaal van mij voor jullie”.