Davey van der Sluis – Het Is Weekend

‘Het Is Weekend’, iets wat we allemaal wel willen na een drukke werkweek. Zo dacht ook Davey van der Sluis die via deze weg zijn nieuwe single wil lanceren. De zanger uit Erica laat het er niet bij zitten en begint het jaar goed. En niet zomaar goed, met elke nieuwe single lijkt hij er stap bovenop te doen. Davey is namelijk de studio ingedoken met zijn vaste team Jeroen Russchen en Robert Vredeveld.

Maar dit keer hebben ze versterking gevraagd van niemand minder dan Jan Dulles en Jaap Kwakman. Ze hebben samen geschreven aan de nieuwe single ‘Het Is Weekend’. En in samenwerking met zijn vaste studio team en Delta Music BV belooft dit weer een klapper van een single te worden.‘Het Is Weekend’ neemt je mee na een drukke werkweek zo richting de kroeg. Het is een popliedje geworden met een Volendamse sound. Een lekkere meezinger die je niet snel vergeet. Het pakkende refrein zorgt ervoor dat je het na een paar keer beluisteren al mee kan zingen.

‘’Het beste van het beste.” Dat is wat mijn fans verdienen. “Muziek is mijn passie en mijn leven en ben nog lang niet klaar”