Colinda – Met heel mijn hart

Terwijl de officiele release pas vrijdag 13 oktober is heeft Radio Halloo wederom de primeur van een prachtig levenslied. Op woensdagavond 4 oktober ging deze single in premiere bij Radio Halloo in het programma ‘Backstage’

Colinda maakt er geen geheim van dat Liesbeth Raaymakers één van haar favoriete artiesten is. Het komt dan ook dikwijls voor dat, wanneer Colinda alleen thuis is, ze geniet van de vele levensliedjes die Liesbeth heeft uitgebracht. Pasgeleden begon ze heel spontaan mee te zingen met het nummer ‘Met heel mijn hart’ en veranderde een aantal zinnen zodat het voor haar een persoonlijk tintje kreeg. Omdat ze hier eigenlijk best trots op was stuurde ze de tekst naar Frank Verkooyen met de vraag of hij haar wilde helpen om de puntjes op de i te zetten. Dat vond deze producer van The Boom! Music Studio niet nodig omdat het gewoon goed was.

Colinda: ‘Als je goed naar de tekst luistert, kun je horen dat ik het speciaal voor mijn man Guus heb geschreven. Ik geef daarin aan dat ik samen met hem door het leven wil gaan omdat hij mij geluk heeft gebracht en nog steeds brengt. Het is overigens de vierde keer in mijn zangcarrière dat ik een lied speciaal voor hem heb gemaakt. Ondanks dat een gedeelte van de tekst van Liesbeth hetzelfde is, verkondig ik toch een heel ander verhaal en wordt het persoonlijker. Ook deze single zal geplaatst worden op mijn nieuwe digitale album die over een paar weken verschijnt.