Charelle & Franky Falcon – Jij Laat Mijn Hart Steeds Sneller Slaan

Smaragd Music opent de deuren voor Charelle & Franky Falcon die met hun nieuwe single ‘Jij Laat Mijn Hart Steeds Sneller Slaan’ zich aansluiten bij dit goed aangeschreven platenlabel. Ruim acht jaar geleden begon het avontuur van Charelle & Franky Falcon om als gelegenheidsduo de single ‘Verboden Liefde’ uit te brengen. Overigens tikt de clip van dit lied op YouTube bijna de 1 miljoen views aan. Omdat volgens hun afzonderlijke fans hun stemmen een prachtige match hadden bleef het niet bij dat éne duet, maar volgden er in de loop van de jaren nog een zestal samenwerkingen.

Charelle herinnert zich nog goed dat haar moeder met een nummer op de proppen kwam waarvan zij dacht dat dit lied perfect bij Charelle zou passen. Ze begonnen daarom een zoektocht naar een mannelijke stem en kwamen zo bij Franky Falcon terecht. Hij was blij verrast en met zijn jarenlange ervaring als entertainer zag hij dit als een geweldige uitdaging. Inmiddels worden hun namen vaak in één ademgenoemd. Ze hebben plezier in wat ze doen en daarnaast blijven ze allebei werken aan hun solocarrière. Ze stellen wel als voorwaarde dat de kwaliteit van hun producties op nummer 1 moeten staan.

Het was Marco de Hollander die hen aanspoorde om contact op te nemen met Smaragd Music omdat hij vond dat zo’n uniek duo meer aandacht verdient en ze het groter aan moesten pakken. Ze lieten het kant en klare, door Mario Veltman zeer dansbare geproduceerde nummer ‘Jij Laat Mijn Hart Steeds Sneller Slaan’ horen en zowel Robby Langendorff als Manfred Jongenelis gaven aan dat ze van harte welkom waren. De kans bestaat dat er nieuwe deuren voor Charelle & Franky Falcon geopend gaan worden om landelijk te genieten van nog meer naamsbekendheid. De eerste stap is nu gezet en zal ongetwijfeld een vervolg krijgen.