Bas Hartman maakt grote sprong met vrolijke en dansbare single ‘Meisje’.

Ineens heb je het….Die slogan kennen we natuurlijk uit een reclamespotje. Datzelfde geldt nu voor Bas Hartman. Hij had zich voorgenomen om contact te zoeken met meerdere producers om te kijken waar hij een goed gevoel aan over zou houden. Als eerste stuurde hij een berichtje naar het schrijvers- en producenten duo Robert Vredeveld & Jeroen Russchen. Bas kreeg snel een reactie en zat enkele dagen later aan tafel bij Vredeveld & Russchen Music in Stadskanaal.

Nadat Bas had aangegeven in welke richting hij iets zocht, lieten de mannen een aantal demo’s horen waaronder het aanstekelijke nummer ‘Meisje’. Vanaf de intro klinkt het al vrolijk door de woorden “Sja la la” gevolgd door de eveneens lekker in het gehoor liggende kreet “Oh Oh”. Om dat gevoel te proeven moet je de single gewoon luisteren, dan snap je meteen waarom Bas hier voor gekozen heeft. Het is een prachtige radioplaat die bovendien ook zeer geschikt is voor op de bühne. Als je dat laatste zelf een keer mee wilt maken…Bas is te boeken via z’n socials. Hij houdt van een feestje op het podium zodat het publiek zich ook kostelijk vermaakt

Bas:’ Je wilt niet weten hoe blij ik ben met deze plaat. Het gaat over een meisje die ik tegenkom in een uitgaansgelegenheid. Ik stap erop af en vraag of ze hetzelfde voelt net als mij. De manier waarop Robert en Jeroen werken stijgt ver boven het maaiveld uit. Ik weet zeker dat ik een goede keuze heb gemaakt om met hen een samenwerking aan te gaan. De zoektocht heeft dus niet heel lang geduurd. Voor toekomstige singles klop ik zeker weer bij de jongens aan’.