Anthony Lutgens – Jij Bent Van Mij Señorita

In zijn woonplaats Swalmen (limburg) is Anthony Lutgens al jaren bekend als zanger in de lokale kroeg. Daar kreeg hij nadat hij een dartwedstrijd had gespeeld voor het eerst de microfoon in handen. Toen bleek Anthony ook over muzikale kwaliteiten te beschikken. Het duurde dan ook niet lang tot hij werd ontdekt door een talentenscout van het legendarische Telstar label. Nu is het tijd voor de debuutsingle van deze nieuwe ster uit de Telstar stal.  

Anthony Lutgens is er maar wat blij: “Toen ik het nummer voor het eerst hoorde wist ik meteen, dit is wat ik wil. Maar pas toen het helemaal klaar was, werd ik helemaal enthousiast.”

Jij Bent Van Mij Señorita is een volkse plaat met een overduidelijke knipoog naar Spanje. Het land waar Anthony vaak vertoefd, omdat zijn vader er woont. “Ik ben al veel señorita’s tegengekomen in mijn leven, dus ik weet waar ik over zing”, zegt Anthony lachend.

Zaterdagavond gaat hij het nummer voor het eerst zingen voor publiek, tijdens de Hollandse Avond in zijn stamkroeg in Swalmen. Daarna volgt de rest van Limburg en ongetwijfeld de rest van Nederland. Als je dit nummer hoort krijg je het niet meer uit je hoofd.